AgilePM® Agile Projektledelse Foundation - eLearning (inklusiv eksamen)

6.500,00 DKK

 • 15 hours
eLearning

Deltag i den Agile Revolution! Agil projektledelse tager ideerne fra Agil softwareudvikling og anvender dem på projektledelse. Agile metoder fremmer generelt en projektledelsesproces, der opfordrer til interessentinddragelse, feedback, objektive målinger og effektiv kontrol.

Skiftende krav

Agile tilgange anerkender, at brugere ofte ikke fuldt ud kender deres krav og ønsker, når projekter starter, og derfor er de tilbøjelige til at ændre sig i løbet af projektet. Mens ændrede krav ofte kan være problematiske i mere traditionelle projektledelsestilgange, omfavner agile tilgange ændringer i kravene. I agile projekter er tid og omkostninger normalt de faste elementer, men kravene og projektets omfang er variable.

Agil er derfor bedre til at levere til tiden end mere traditionelle projektledelsesmetoder. Agile metoder fokuserer på inkrementelle og iterative frigivelser af produkter til brugere og kunder, hvor hver iteration eller inkrementel frigivelse giver brugeren endnu mere funktionalitet. Agil kan derfor levere produkter til brugerne på et tidligt tidspunkt, og dette hjælper brugerne med bedre at forstå og forfine deres krav efter en periode med brug. AgilePM® er verdens førende certificering inden for Agile Projektledelse. Kvalifikationen balancerer robust styring med en samarbejdskultur, der inspirerer til innovation og øger konkurrencefordelen.

Hvorfor AgilePM® er populært

Governance og Agilitet

Det sikrer styring og smidighed. AgilePM® er baseret på Agile Project Framework (APF), der blev udviklet for mere end 20 år siden. AgilePM® er baseret på Agile Project Framework (APF), som blev udviklet for mere end 20 år siden og kombinerer aspekter af virksomhedsstyring med nøglekoncepter inden for smidighed og er specifikt rettet mod projektledere. Forfatterne til APF var DSDM, en af grundlæggerne af det agile manifest.

Gå aldrig på kompromis med kvaliteten

Aldrig gå på kompromis med kvaliteten er et grundlæggende princip i AgilePM®. Dette fremmes ved at blive enige om høje acceptkriterier igennem hele projektets livscyklus.

Risikostyring

Et udgangspunkt i AgilePM® for at forstå risiko er spørgeskemaet til projekttilgang. Dette muliggør en fælles forståelse af projektets risici og hvordan man kan afbøde dem.

Går ud over tilgange til produktudvikling

Almindelige agile metoder såsom Scrum tilbyder tilgange til produktudvikling, men ikke til projektledelse. AgilePM® går ud over Scrum ved at tilbyde en agil tilgang til projektledelse.

Klare roller og ansvarsområder

AgilePM® tildeler klare roller og ansvarsområder til individer fra forretningen, brugerne, teknologien og ledelsen, således at effektivt samarbejde mellem interessenterne kan opnås.

Indeholder populære agile praksisser

Centrale agile praksisser såsom MoSCoW, tidsboksning og iterativ udvikling er inkluderet i AgilePM® for at understøtte effektiv produktudvikling.

Hero

Kursusindhold

Hero
 1. Hvad er agil? Valget af den mest passende tilgang

  Lektion 01

 2. Agil projektledelse? Grundlæggende principper

  Lektion 02

 3. Roller og ansvar

  Lektion 03

 4. Forbered dig på Agile projektledelse

  Lektion 04

 5. Agil projektledelse

  Lesson 05

 6. Processerne og produkterne af Agile Projektledelse

  Lektion 06

 7. Kommunikationen

  Lektion 07

 8. Prioritering og tidsboksning

  Lektion 08

 9. Agil styring, Krav, estimater

  Lektion 09

 10. Agil planlægning

  Lektion 10

Læringsresultater

Formålet med kurset i Agile Projektledelse på grundniveau er at opdage og udforske disse komponenter, principper og processer. Grundniveauet er også nødvendigt for at kunne fortsætte til de efterfølgende kvalifikationsniveauer. Du vil lære:

Agile principper

Den grundlæggende filosofi og principper for Agile.

Agil livscyklus

Livscyklussen for et agilt projekt, herunder alternative konfigurationer.

Projektformål

Produkterne der fremstilles i løbet af et agilt projekt og deres formål.

Agile teknikker

De anvendte teknikker samt deres fordele og begrænsninger.

Roller i Agile-projekt

Roller og ansvar inden for et agilt projekt.

Vigtige funktioner

eLearning-adgang

4 måneders online adgang til akkrediteret AgilePM Foundation e-læring (cirka 15 timers studietid)

Ressourcer

Adgang til informative, downloadbare læringsressourcer og videoer.

Quizzer

Interaktive quizzer og en eksamenssimulator til at teste viden forud for begge eksamener

Eksamener

Officiel AgilePM® Foundation-eksamen (online eksamen)

Hero

Hvem bør tilmelde sig dette program?

AgilePM kan anvendes af enhver virksomhed eller organisation, uanset størrelse, branche, sektor, placering eller noget andet. At studere AgilePM er også en levedygtig og givende mulighed for en række jobfunktioner, herunder projektledere, programledere, risikomanagere, seniorledere, forandringsledere, IT-ledere og så videre.

Projektleder

Produktchef

Senior / mellemleder

Softwareudvikler

Start kursus nu

Eksamensinformation

Når du har afsluttet det online AgilePM® Foundation-kursus, kan du teste din viden på AgilePM® Foundation mock-eksamenssimulatoren og prøveeksamenspapirerne. Når du opnår over 60%, kan du melde dig til de rigtige AgilePM® Foundation-eksamener. AgilePM® Foundation-eksamen kan tages online 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, på et tidspunkt og en dato efter dit valg.

AgilePM Foundation-eksamen

 • Multiple choice-format
 • 50 spørgsmål pr. prøve
 • 25 point kræves for at bestå (ud af 50 mulige) – 50%
 • 40 minutters varighed
 • Lukket bog

Need corporate solutions or LMS integration?

Didn't find the course or program which would work for your business? Need LMS integration? Write us, we will solve everything!

;