ISTQB Software Testing Foundation v4.0 (2023) - Live virtuelt klasseværelse (eksamen inkluderet)

14.500,00 DKK

 • 24 hours
Live Virtuelt Klasselokale

ISTQB® CTFL-certificeringen giver afgørende testkendskab til praktisk brug. Pensummet dækker globale testtermer og koncepter, der er velegnede til alle softwaremetoder som Waterfall, Agile, DevOps. Dette intensive tre-dages kursus med lærer inkluderer eksamensforberedelse, revision og eksamen et par dage senere. Det er fuldt akkrediteret af UKITB på vegne af ISTQB og er blevet vurderet til SFIAplus niveau 3 af BCS. ISTQB Foundation Level-certificeringen er den mest almindeligt efterspurgte certificering blandt arbejdsgivere. ISTQB® Certified Tester Foundation Level (CTFL)-certificeringen er hjørnestenen i essentiel testkendskab, der kan anvendes i virkelige scenarier. Pensummet giver en omfattende forståelse af terminologien og koncepterne, der anvendes inden for testdomænet på verdensplan, hvilket gør det relevant for alle tilgange og praksisser til softwarelevering, herunder Waterfall, Agile, DevOps og Continuous Delivery. CTFL-certificeringen anerkendes som en forudsætning for alle andre ISTQB®-certificeringer, hvor Foundation Level er påkrævet.

Kursus tidsplan

Hero
 1. Testningens grundlæggende principper

  Lektion 01

 2. Testning igennem hele softwareudviklingscyklussen

  Lektion 02

 3. Statisk testning

  Lektion 03

 4. Testanalyse og design

  Lektion 04

 5. Styring af testaktiviteter

  Lektion 05

 6. Total Værktøj

  Lektion 06

Læringsresultater

De forventede forretningsresultater fra en kandidat, som har opnået den nye certificering på grundniveau, er som følger:

Grundlæggende

Forstå hvad testning er, hvorfor det er gavnligt, og de grundlæggende koncepter inden for softwaretestning.

Testtilgang

Identificer testtilgangen og aktiviteterne, der skal implementeres afhængigt af testens kontekst.

Forbedring

Vurder og forbedr kvaliteten af dokumentationen. Øg effektiviteten og efficiensen af testningen.

Softwareudviklingslivscyklus

Afstem testprocessen med softwareudviklingslivscyklussen

Testledelse

Forstå principperne for teststyring. Skriv og kommuniker klare og forståelige fejlrapporter. Forstå de faktorer, der påvirker prioriteterne og indsatsen i forbindelse med testning.

Hold

Arbejd som en del af et tværfagligt team. Identificer de væsentlige færdigheder, der kræves til testning

Risici

Kend risici og fordele relateret til testautomatisering. Forstå indvirkningen af risiko på testning. Rapportér effektivt om testfremgang og kvalitet

Vigtige funktioner

Virtuelt Live Klasselokale

Dette er et intensivt tre-dages virtuelt klasseværelseskursus. Virtuel instruktørledet undervisning kombinerer den personlige undervisningsoplevelse fra et klasseværelse med bekvemmeligheden og fleksibiliteten fra et virtuelt miljø. Virtuelle kurser er interaktive og engagerende, hvilket tillader deltagerne at kommunikere med både instruktøren og hinanden på en samarbejdende måde.

Kursusmateriale

Alt ledsagende kursusmateriale

Eksamen

Eksamen er inkluderet i dette kursus

Eksamensforsikring

Eksamensbeskyttelsesforsikring - En økonomisk løsning, der tilbyder forsikring og ro i sindet, hvis tingene ikke går efter planen ved dit første eksamensforsøg. (135 €)

Hero

Hvem bør tilmelde sig dette program?

Målgruppe:

ISTQB Certified Tester Foundation Level er primært rettet mod alle, der er direkte involveret i softwaretestning, som har brug for at demonstrere praktisk kendskab til de grundlæggende koncepter, såsom testere, testanalytikere, testingeniører, testledere, testkonsulenter, testmanagers, brugertestere og softwareudviklere.

Dette softwaretestkursus er også ideelt for alle dem, der er interesserede i at forstå de grundlæggende koncepter inden for softwaretestning, og er derfor også passende for projektledere, kvalitetschefer, ledere af softwareudvikling, forretningsanalytikere, IT-direktører og managementkonsulenter.

Kvalitetssikring

Softwareingeniør

Testingeniør

Softwareingeniør

Projektledere

Kvalitetschef

Lær mere

Eksamensdetaljer

ISTQB® Foundation Level-certifikat

Delegerede vil få udleveret Pearson VUE eksamensbeviser en uge før kursets start. Dette gør det muligt for dig at booke og aflægge dine eksamener på dit lokale Pearson VUE testcenter på et tidspunkt og en dato, der passer dig. Pearson VUE-centre findes over hele verden, og du vil kunne vælge det testcenter, der ligger tættest på dig. Derefter møder du op i testcentret med dit foto-ID på den angivne dato og tidspunkt, og så vil du tage en elektronisk eksamen. Dine eksamensbeviser vil have en udløbsdato, og din eksamen skal være afholdt før denne dato, da disse beviser ikke kan forlænges.

EKSAMENSFORMAT

For at kvalificere sig som en internationalt anerkendt Certificeret Foundation Level Tester og få udstedt et ISTQB® Foundation Level Certifikat, skal delegaterne bestå eksamenen med succes:

- Eksamenen består af en et-timers prøve med 40 multiple choice-spørgsmål.

- Det vil være en 'lukket bog'-eksamen, dvs. ingen noter eller bøger er tilladt i eksamenslokalet.

- Varighed på 60 minutter (eller 75 minutter for kandidater, der aflægger prøver på et ikke-morsmål)

- Beståelseskriteriet er 65% (26 ud af 40).

Har du brug for virksomhedsløsninger eller LMS-integration?

Fandt du ikke kurset eller programmet, der ville være til gavn for din virksomhed? Har du brug for LMS-integration? Skriv til os, vi løser alt!

;