PRINCE2® 6th Edition Practitioner - Klasselokale

12.500,00 DKK

 • 2 days
Klasselokale
Live Virtuelt Klasselokale
Internt / I virksomheden
Vælg din startdato

PRINCE2 fører til større kontrol med kvalitet, omfang, tid, risiko, ressourcer, fordele og budget. Det er den mest udbredte projektledelsesmetode i Sverige (og på verdensplan) og fortsætter med at vokse i både den private og offentlige sektor. Det bedste ved PRINCE2 er, at det er så fleksibelt, at det nemt kan tilpasses, uanset projektets eller aktivitetens størrelse. PRINCE2 tilbyder konkrete værktøjer og vejledning til effektiv projektledelse. Derudover betragtes PRINCE2-certificeringen som et kvalitetsstempel, der vil øge medarbejderens og virksomhedens professionelle profil. Grundlaget er, hvor du lærer alle vilkår og PRINCE2-koncepter. Det giver dig et godt overblik over PRINCE2. Vil du anvende PRINCE2 i dit arbejde? I så fald anbefaler vi, at du følger et endnu mere dybdegående Practitioner-kursus.

Hvorfor AVC

Til PRINCE2?

Vores PRINCE2 klasseundervisningskurser er designet til at hjælpe deltageren med at bestå eksamenerne, men vigtigere er det, at vi ønsker at deltageren skal kunne anvende PRINCE2-metoden i praksis på projekter. Derfor er vores premium eLearning baseret på en virkelighedsnær case-studie med multimediescenarier, der gennemgår hvert trin i projektets livscyklus. Case-studiet vil gøre det muligt for deltageren at forstå bedste praksis for anvendelse af PRINCE2-metoden til at levere et vellykket projekt. Deltageren vil lære teorien, men på en sjov og engagerende måde.

PRINCE2 Practitioner-kurset giver mulighed for at anvende koncepterne i PRINCE2-metodologien på et scenarie og forbereder deltagerne til PRINCE2 Practitioner-eksamen.

Kursus tidsplan

Hero
 1. Forstå filosofien og strukturen bag PRINCE2

  Lektion 01

  Forstå de fordele, der kan opnås ved implementeringen af en struktureret projektledelsesmetode såsom PRINCE2

 2. Forklar PRINCE2-procesmodellen

  Lektion 02

  Forstå de fordele, der kan opnås ved implementeringen af en struktureret projektledelsesmetode såsom PRINCE2

 3. Opret et projektresumé

  Lektion 03

  Opret en projektorganisationsstruktur, igangsæt et projekt og opret dokumentation for projektinitiering. Værdsæt brugen af PRINCE2-produkter og -planer

 4. Anvend mekanismer til kontrol af fremdrift

  Lektion 04

  Værdsæt principperne for PRINCE2 kvalitetsstyring, anvend mekanismer til ændringskontrol

 5. Konfigurationsstyring

  Lektion 05

  Indse vigtigheden af konfigurationsstyring, brug PRINCE2 risikostyringstilgangen, tilpas PRINCE2 til forskellige miljøer

 6. PRINCE2 Practitioner prøveeksamen

  Prøveeksamen

  Test din viden med eksamenssimulatoren, der er inkluderet i dette kursus.

 7. Praktiker Eksamen

  Eksamen

  Når du er klar til eksamen, kan du planlægge din eksamen!

  PRINCE2® Practitioner Eksamensdetaljer

  • 2,5 timer
  • Objektiv test
  • 68 spørgsmål
  • 55 procent rigtigt er nødvendigt for at bestå
  • Bogen må anvendes (kun PRINCE2®-manualen)
  • Godkendte kursusdeltagere modtager PRINCE2® Practitioner-certifikat fra Peoplecert / AXELOS

Læringsresultater

Ved afslutningen af dette PRINCE2 6th Practitioner Classroom vil du være i stand til at:

Principper for forholdet

Forstå forholdet mellem principper, processer, aktiviteter, temaer og PRINCE2-produkter

Projektscenarie

Frembring detaljerede forklaringer på alle principper, processer, aktiviteter og temaer, samt udførte eksempler på PRINCE2-produkter, som de kan anvendes til at håndtere de specifikke omstændigheder i et givent projektscenarie.

Ræsonnementer

Forstå årsagerne bag processerne, aktiviteterne og temaerne i PRINCE2 og forstå principperne, der understøtter disse elementer.

Vigtige funktioner

2-dages klasseundervisning

2 dages Practitioner-kursus i klasseværelset.

Materiale

Introduktion til case-studie og eksempelspørgsmål, printbare PRINCE2-dokumenter (alle officielle PRINCE2-skabeloner), PRINCE2-ordliste, Litteratur i pdf; 'The Essence of PRINCE2'

Aktivitetsbaseret case-studie

Eksamensøvelse

Prøveeksamensspørgsmål: spørgsmål, svar og forklaringer

Hero

Hvem bør tilmelde sig dette program?

Kurset er rettet mod roller inden for projektledelse: Projektleder, Programleder, Projektadministrator, Projekt Koordinator, Projektstøtte og Projektteammedlemmer—Styregruppen og PMO.

Projektleder

Senior / mellemniveau leder

Projektteammedlemmer

PMOs

Start kursus nu

PRINCE2®-certificeringerne

The PRINCE2® Foundation level introduces delegates to the PRINCE2 project management methodology. This three-day course provides enough information for all those involved in PRINCE2 to understand their role and responsibilities and how this methodology will be applied to projects. Directly after the course, delegates can sit the PRINCE2 Foundation exam.

PRINCE2® Practitioner-niveauet giver mulighed for at styre og anvende koncepterne i PRINCE2-metodologien i et projektscenarie og forbereder deltagerne til PRINCE2 Practitioner-eksamen. Dette to-dages klassebaserede kursus er primært rettet mod projektledere og er meget detaljeret med fokus på teknikker og hvordan man anvender teorien. Practitioner-eksamen kan tages om eftermiddagen på kursusets anden dag

Vores PRINCE2 e-læring er designet til at hjælpe deltageren med at bestå eksamenerne. men vigtigere er det, at vi ønsker at deltageren skal kunne anvende PRINCE2-metoden på projekter i praksis. Derfor er vores premium e-læring baseret på en virkelighedstro case-studie med multimediescenarier, der gennemgår hver fase af projektets livscyklus. Case-studiet vil gøre det muligt for deltageren at forstå bedste praksis for anvendelse af PRINCE2-metoden til at levere et vellykket projekt.

Har du brug for virksomhedsløsninger eller LMS-integration?

Fandt du ikke kurset eller programmet, der ville være til gavn for din virksomhed? Har du brug for LMS-integration? Skriv til os, vi løser alt!

;