Projektledelsesgrundlag - e-læring (inklusive diplom)

11.500,00 DKK

 • 80 hours
eLearning

Efterspørgslen efter projektledere er høj uanset hvilken projektmetode der anvendes - både traditionelle vandfaldsmetoder og mere Agile metoder såsom SCRUM og Lean. Dette kursus udvikler evnen til effektivt at planlægge, styre og implementere alle typer projekter. Uddannelsen er baseret på bogen af en af de mest erfarne eksperter inden for projektledelse - forfatter og foredragsholder Bo Tonnquist - og gennemføres af uddannelseseksperten Ibrahim Alaff - med målet om at skabe den mest praktiske og nyttige projektlederuddannelse nogensinde. Den viden du opnår i uddannelsen vil være anvendelig uanset hvilken standard, governance model, teori og metode din virksomhed eller organisation i øjeblikket anvender.

Kursusformat & opsætning

Kurset er opdelt i 7 seminarer, der dækker de mest centrale dele af forberedelse, styring og implementering af et projekt. Ideen er, at videosektionerne med teoristudier, øvelser, spørgsmål til selvstudium og selv-vurderingstests er i quizzer i slutningen af kurset.

I løbet af kurset vil du øve dig i forskellige projektsituationer, som vil give dig en god forståelse for projektlederens rolle og projekter som en arbejdsmetode. Du vil også få øvelse med nogle projekt skabeloner, som du også kan bruge i dine fremtidige projekter, såsom en missionserklæring, projektplan, risikoanalyse osv.

Kursus tidsplan

Hero
 1. Projekter som en arbejdsform

  Lektion 01

 2. Projektprocessen

  Lektion 02

 3. Roller i projektorganisationen

  Lektion 03

 4. Initier, analyser, planlæg og eksekver projekter

  Lektion 04

 5. Identificer og håndter interessenter

  Lektion 05

 6. Kommunikation og møder

  Lektion 06

 7. Opbygning og udvikling af effektive teams

  Lektion 07

 8. Feedback og konflikthåndtering

  Lektion 08

 9. Risikoanalyse og ændringsledelse

  Lektion 09

 10. Budgettering og ressourceplanlægning

  Lektion 10

Vigtige funktioner

1 semester/80 timer (5 timer/uge)

Eksamensbevis

Videosektioner & teoristudier

Selvstudie Spørgsmål

Projektskabeloner

Hero

Hvem bør tilmelde sig dette program?

Træningen er designet til alle, der overvejer en rolle som projektleder eller allerede deltager i og leder projekter. Det er også passende for dem, der ønsker at udvide deres projektledelsesfærdigheder. Ingen tidligere viden eller kvalifikationer er nødvendige.

Projektleder

Projektledelse

Ledelse af projekter

Start kursus nu

Kursusdetaljer

Eksamensbevis

Når du har afsluttet kurset, vil du modtage et diplom. Diplomet kræver ikke, at du afleverer nogen øvelser, studieopgaver eller test.

Du vil have muligheden for at opnå et certifikat i projektledelse efter at have gennemført træningen og bestået arbejdstesten.

Din træner

Ibrahim Alaff er en tidligere forelæser i projektledelse og en passioneret projektleder med erfaring fra arbejde på store multinationale projekter. Han deler sine fascinerende erfaringer og bedste tips i sit arbejde som projektleder.

Som projektleder har Ibrahim flere internationalt anerkendte certificeringer: PMP, PRINCE2, AgilePM og Scrum.

Har du brug for virksomhedsløsninger eller LMS-integration?

Fandt du ikke kurset eller programmet, der ville være til gavn for din virksomhed? Har du brug for LMS-integration? Skriv til os, vi løser alt!

;