AgilePgM ® Agil Programledelse - e-læring (inklusiv eksamen)

6.500,00 DKK

 • 16 hours
eLearning

APMG AgilePgM® (Agil Programledelse) er en ramme udviklet i samarbejde mellem APMG International og Agile Business Consortium. Den er designet til at anvende principperne for agil ledelse på programniveau.

AgilePgM® oversigt

Rammeværket tilbyder bedste praksis og påviseligt præcis indsigt i, hvordan man fuldt ud kan udnytte fordelene ved Agile uden at gå på kompromis med den styring og kontrol, der er nødvendig for at gøre programmer succesfulde. Det kan anvendes på programmer og projekter af enhver størrelse, og de bedste praksisser kan endda give fordele inden for områder som forandringsledelse, risikostyring og så videre.

Hvad er AgilePgM nyttigt til?
AgilePgM hjælper udøvere med at udnytte fordelene ved Agile på programniveau. Disse fordele inkluderer at have en disciplineret, men fleksibel tilgang, der kan reagere på forretningsændringer, samtidig med at man leverer optimal værdi, muliggør at medarbejdere kan opnå resultater uden unødvendigt tilsyn, fremmer interessentengagement og samarbejde, og opnår organisatoriske ændringer hurtigere og med lavere omkostninger.

 • AgilePgM® Foundation 180 dage med eksamen onlinekursus
 • AgilePgM® Foundation er designet til at hjælpe kandidater med at blive anerkendt som et pålideligt medlem af et program-, forandrings- eller projektteam.

Kursus tidsplan

Hero
 1. Oversigt

  Lektion 01

 2. Filosofi & Principper

  Lektion 02

 3. Livscyklus og produkter

  Lektion 03

 4. Planlægning

  Lektion 04

 5. Roller og ansvar

  Lektion 05

 6. Styring

  Lektion 06

 7. Ledelse og kontrol

  Lektion 07

 8. Kvalitetsstyring

  Lektion 08

Læringsresultater

Efter at have deltaget i AgilePgM®-kurset, vil kandidaterne have lært:

Strukturprogram

Hvordan man leder og strukturerer et program i henhold til Agile-metodologi

Styringsteknikker

Forskellige styringsteknikker til at holde programmer fuldt ud i overensstemmelse med strategiske mål og interessenters målsætninger

Erhvervslevering

Hvordan man former en Agile programlivscyklus for at sikre en vellykket levering af forretningsomdannelser og samtidig maksimere afkast af investeringen

Ledelseskontrol

Ledelses- og kontrolpraksisser til at vurdere Agile programmer, såvel som individuelle projekter, for at sikre passende niveauer af kvalitet og overensstemmelse

Eksamen

Alt hvad der er nødvendigt for at bestå den officielle Agile Program Management Foundation (AgilePgM®) eksamen

Vigtige funktioner

AgilePgM® Foundation 180 dages adgang

Tutorstøtte

Quizzer & øvelseseksamener

Mobilkompatibel

APMG AgilePgM® Foundation-eksamen

50 multiple choice Beståelsesprocent: 25/50 - 50% Varighed: 40 minutter Lukket bog

Hero

Hvem bør tilmelde sig dette program?

AgilePgM kan anvendes af enhver virksomhed eller organisation, uanset størrelse, branche, sektor, placering eller noget som helst andet. At studere AgilePgM er også en bæredygtig og givende mulighed for en række jobfunktioner, herunder projektledere, programledere, risikomanagere, øverste ledere, forandringsledere, IT-ledere og så videre.

Projektleder

Programchef

Risikochef

Senior / mellemleder

Forandringsleder

Start kursus nu

Need corporate solutions or LMS integration?

Didn't find the course or program which would work for your business? Need LMS integration? Write us, we will solve everything!

;