Anvendelse af Professional Scrum™ (APS) - Klasseundervisning (inkluderet eksamen)

14.499,00 DKK

 • 2 days
Klasselokale
Live Virtuelt Klasselokale
Internt / I virksomheden
Vælg din startdato

At anvende Professional Scrum™ (APS) er et praktisk kursus, der giver den grundlæggende viden, der er nødvendig for at arbejde med Scrum på en meget praktisk måde. Kurset er en kombination af instruktion og øvelser baseret på teamwork. At anvende Professional Scrum er et fremragende kursus for organisationer, hold og alle, der ønsker at få erfaring med at bruge Scrum.

Kursusoversigt

Alt hvad du behøver at vide om dette 2-dages kursus.

The course also provides the basic Scrum skills needed for those who want to continue their education with role-focused (Scrum Master, Product Owner, Developer, Leader) training courses. Whether you are getting started with your first Scrum work or refreshing your skills, this course gives participants the opportunity and guidance to start using Scrum immediately after the course.

In this 2-day course, participants learn how to apply Professional Scrum. The course offers an active learning environment where participants can engage in discussions, team-based exercises and individual reflection.

Deltagerne bør læse Scrum Guiden før kurset. Scrum Guiden kan downloades på scrumguides.org

Om træneren

Vores træner er en professionel Scrum Træner og Scaled Agile Program Konsulent. Han har medforfattet den officielle forbedrede oversættelse af Agile Manifestet til polsk. Han har også en grad i projektledelse fra Økonomiuniversitetet. Siden 2010 har vores træner hjulpet ambitiøse organisationer med at blive mere smidige og agile. Han fokuserer på at træne mennesker og anvender servant leadership, hvilket betyder, at han i stedet for at have magt over mennesker, bemyndiger dem til at udvikle sig professionelt og vejleder dem mod deres bedste præstationer både individuelt og som et team. I sit arbejde lægger vores træner vægt på værdierne og principperne i lean og agile.

Vi tillægger stor betydning for at skabe et positivt læringsmiljø for dig.

Vi går virkelig op i detaljerne. Positive og effektive læringsmiljøer er afgørende for vores deltageres succes med at forberede sig til jeres uddannelse. Vi stræber efter at skabe behagelige læringsforhold, der optimerer deltagerens evne til at lære:

 • Klima for sikkerhed og åbne autentiske samtaler
 • Moderne online træningsplatform, klasser afholdes live af kvalificerede instruktører
 • Uddannet, certificeret og erfarent hold af instruktører
 • Velformulerede og overbevisende systemer fører til høje testresultater
 • Forfriskninger og arbejdsfrokost under træningen
 • Licenseret undervisningsmateriale og mange interaktive online øvelser

Kursus tidsplan

Hero
 1. Introduktion til Scrum

  Lektion 01

 2. Agilitet som en ny arbejdsmetode

  Lektion 02

 3. Udforskning af Scrum-frameworket

  Lektion 03

 4. Planlægning og prognoser med Scrum

  Lektion 04

 5. Kom godt i gang med Scrum

  Lektion 05

Læringsresultater

I løbet af dette kursus vil du lære hvordan man:

Agilt mindset

Udvikl en smidig tankegang ved at fokusere på professionalisme, eksperimentering og resultater.

Scrum-brug

Udvikl en forståelse for, hvordan det er at bruge Scrum, og om det er det rigtige for dit hold. Anvend grundlæggende Scrum på den rigtige måde

Scrum-hold

Bliv et godt medlem af Scrum-teamet. Forlad klassen med måder at identificere almindelige faldgruber og hvordan man undgår dem. Brug værktøjer til at hjælpe dig med at identificere de første skridt i anvendelsen af Professionel Scrum med dit team.

Eksamensforberedelse

Forbered dig til Professional Scrum Master I (PSM I)-vurderingen for at opnå det internationale certifikat udstedt af Scrum.org™.

Vigtige funktioner

Klasselokale

2-dages akkrediteret kursus med en professionel Scrum-træner

Materiale

Licenseret Scrum.org™ kursusmateriale, undervisningsslides i pdf-format.

Øvelse

Deltagelse i unikke øvelser og arbejdsbog

Eksamen

Professional Scrum Master I (PSM I) vurdering. - Eksamenssprog: Engelsk - Format: Multiple choice spørgsmål - Eksamensafvikling: online - Adgang: Kandidater kan få adgang til eksamen via Scrum.org™ platformen efter at have gennemført kurset - Antal spørgsmål: 80 - Beståelsesprocent: 85 - Varighed: En time (60 minutter) - Åben/lukket bog: Lukket bog

Gratis 2. forsøg

Professionel Scrum Master I (PSM I) vurdering med et gratis 2. forsøg.

Hero

Hvem bør tilmelde sig dette program?

Dette kursus er velegnet til fagfolk, som er en del af et team, der i øjeblikket bruger Scrum, men som ønsker en genopfriskning for at få mest muligt ud af deres brug af Scrum. Det kan også være nyttigt for dem, der ikke direkte bruger Scrum, men som ønsker at lære at arbejde sammen med kolleger, der bruger Scrum.

Scrum Master

Teamleder

Softwareingeniør

Produktchef

Projektleder

Start kursus nu

Need corporate solutions or LMS integration?

Didn't find the course or program which would work for your business? Need LMS integration? Write us, we will solve everything!

;