Apache Spark og Scala (Big Data) certificering - e-læring

3.900,00 DKK

eLearning

Forbedr din mestring af Big Data Hadoop-økosystemet med AVC's online certificeringstræning i Apache Scala og Spark. Dette Spark-kursus vil hjælpe dig med at opnå afgørende, efterspurgte Apache Spark-færdigheder og udvikle et konkurrencefordele for en spændende karriere som Spark-udvikler. Denne Spark-certificeringstræning hjælper dig med at mestre de væsentlige færdigheder inden for det open-source framework Apache Spark og programmeringssproget Scala, herunder Spark Streaming, Spark SQL, maskinlæringsprogrammering, GraphX-programmering og Shell Scripting Spark. Du vil også forstå Sparks rolle i at overkomme begrænsningerne i MapReduce.

Kursus tidsplan

Hero
 1. Introduktion til Spark

  Lektion 01

  -

 2. Introduktion til programmering i Scala

  Lektion 02

  -

 3. Brug af RDD til oprettelse af applikationer i Spark

  Lektion 03

  -

 4. Kørsel af SQL-forespørgsler ved brug af Spark SQL

  Lektion 04

  -

 5. Spark Streaming

  Lektion 05

  -

 6. Spark ML-programmering

  Lektion 06

  -

 7. Spark GraphX-programmering

  Lektion 07

  -

Læringsresultater

Ved afslutningen af dette kursus vil du være i stand til at gøre og forstå;

Scala programmeringssprog

Installationsproces for Spark

Modstandsdygtige distribuerede datasæt RDD

SparkSQL

Funktioner i Spark Streaming

Spark ML-programmering

GraphX-programmering

Kursusdetaljer

Berettigelse

Dette Spark-certificeringstræningskursus er ideelt for professionelle, der ønsker en karriere inden for realtids big data-analyse, analyseprofessionelle, forskningsprofessionelle, IT-udviklere og testere, dataloger, BI- og rapporteringsspecialister, og studerende, der ønsker at forstå Apache Spark grundigt.

Forudsætninger

De, der ønsker at tage Apache Spark certificeringstræningskurset, bør have grundlæggende kendskab til et hvilket som helst programmeringssprog og en basal forståelse af en hvilken som helst database, SQL og forespørgselssprog for databaser. Praktisk erfaring med Linux- eller Unix-baserede systemer er også fordelagtigt.

Hvem bør tilmelde sig dette program?

Big Data-analyse med Scala og Apache Spark introducerer kraftfulde værktøjer til behandling, analyse og udtrækning af indsigter fra store datasæt, hvilket åbner op for lukrative karrieremuligheder inden for Big Data-analytik, datavidenskab og maskinlæringsindustrien.

Dataforskere

Dataanalytikere

Softwareudviklere

IT-professionelle, der søger viden inden for big data

Studerende med grundlæggende programmeringsbaggrund

Start kursus nu

Need corporate solutions or LMS integration?

Didn't find the course or program which would work for your business? Need LMS integration? Write us, we will solve everything!

;