PRINCE2® Agile Foundation - Klasseundervisning (Inkluderer eksamen)

13.500,00 DKK

 • 2 days
Klasselokale
Live Virtuelt Klasselokale
Internt / I virksomheden
Vælg din startdato

PRINCE2 Agile kombinerer smidigheden og responsiviteten fra agile metoder med det klart definerede framework fra PRINCE2®. Skabt til de organisationer og individer, der bruger PRINCE2, men anerkender fordelene ved at anvende agile metoder, vejleder det i, hvordan man kan anvende både PRINCE2 og agile på en praktisk måde, således at konflikter minimeres, og du kan drage fordel af det bedste fra begge verdener.

Hvorfor Prince2® Agile?

PRINCE2 er en standardmetode til effektiv projektledelse, der anvendes over hele verden og kan tilpasses ethvert projekt, du styrer. PRINCE2 Agile kombinerer smidigheden og responsiviteten fra den agile metode med PRINCE2's klart definerede ramme og vejleder den praktiske anvendelse af begge, PRINCE2 og agile, mindsker konflikter og implementerer det effektivt, så du får fordel af det bedste fra begge verdener.

Disse globalt anerkendte kvalifikationer vil give dig de grundlæggende færdigheder, der er nødvendige for at være en succesfuld projektleder, forbedre din evne til at tilpasse PRINCE2-metoden til agile projekter og, vigtigst af alt, forbedre dine jobmuligheder. De tilbyder også fleksibilitet, da du ikke er begrænset til en enkelt industri, eftersom rammerne kan anvendes i enhver organisation på projekter af enhver størrelse.

Kursusprogram

Hero
 1. Kursusbeskrivelse

  Lektion 01

 2. Overblik over PRINCE2

  Lektion 02

 3. Overblik over PRINCE2 Agile

  Lektion 03

 4. Emner i et agilt miljø

  Lektion 04

 5. Processer i et agilt miljø

  Lektion 05

 6. Fokusområder

  Lektion 06

 7. Scrum, Kanban og Lean-startup

  Lektion 07

 8. Yderligere overvejelser

  Lektion 08

 9. Eksamenssimulator

  Lektion 09

Læringsresultater

Ved afslutningen af dette PRINCE2 Agile Foundation-kursus vil du kunne:

Forstå de grundlæggende koncepter i almindelige agile arbejdsmetoder.

Forstå formålet og sammenhængen i at kombinere PRINCE2 og den agile tankegang

At være i stand til at anvende og evaluere fokusområderne i et projekt i en agil sammenhæng

At være i stand til at reparere og tilpasse de seks aspekter af et projekt i en smidig kontekst

At være i stand til at tilpasse PRINCE2's principper, temaer, processer og produkter til et projekt i en agil kontekst.

Nøglefunktioner

2-dages kursus med fysisk tilstedeværelse

2-dages Foundation-kursus med downloadbare PDF-dokumenter, der indeholder detaljeret indhold (slides, forklaringer) for hver lektion

Prøveeksamener

PRINCE2 Agile Foundation eksamenssimulator med 3 officielle prøveeksamener

Eksamen

Prisen for PRINCE2 Agile Foundation-eksamen (gyldig i 12 måneder fra købsdatoen. Eksamen skal tages online via en fjernovervåger)

Gratis gentagelse

Gratis geneksamen / 2. chance (Take2)

Hero

Hvem bør tilmelde sig dette program?

Denne kvalifikation er rettet mod Projektledere med en nuværende PRINCE2 Practitioner certificering. Det er også relevant for andet nøglepersonale, der integrerer projektledelse med produktlevering. Forståelsen af agile koncepter inden for PRINCE2 Agile vil også være anvendelig for dem med governance ansvar for projekter, der bruger agile leveringsmetoder, og dem der er involveret med støttefunktioner for programmer og projekter. Det vil også være af interesse for programledere med MSP® certificering, som skal forstå ikke kun hvordan programmet relaterer sig til projekterne, men også hvordan projekterne forholder sig til leveringsmekanismen.

Forudsætninger: Der er ingen formelle krav til PRINCE2 Agile Foundation eksamen. For at tage PRINCE2 Agile Practitioner eksamen skal kandidaten have en af følgende certificeringer:

Projektledere

Projektledelse

Mellemleder / Seniorleder

Kurset starter nu

Eksamensdetaljer

Formatet for Foundation-eksamen er som følger:

- 60 minutter

- Flervalg

- 50 spørgsmål, hver er værd et point

- Der kræves 28 point eller mere ud af 50 spørgsmål for at bestå – Procentsatsen for at bestå er 55%

- Lukket bog

Eksamenerne foretages online via en fjernovervåger. Du vil modtage en invitation via e-mail cirka to uger før kursets start for at registrere dig på Peoplecert-portalen. Når du er registreret, kan du booke din eksamen online på en bestemt dato og tid. Det er dit ansvar at booke din eksamen.

Forudsætninger:

Der er ingen formelle krav til PRINCE2 Agile Foundation eksamen. For at tage PRINCE2 Agile Practitioner eksamen skal kandidaten have en af følgende certificeringer:

- PRINCE2 Agile Foundation

- PRINCE2 Foundation

Har du brug for virksomhedsløsninger eller LMS-integration?

Fandt du ikke kurset eller programmet, der ville være til gavn for din virksomhed? Har du brug for LMS-integration? Skriv til os, vi løser alt!

;