Postgraduate program i AI og Machine learning

36.500,00 DKK

eLearning
Live Virtuelt Klasselokale
Blandet Læring

Rid denne bølge og accelerer din karriere med dette anerkendte AI og Machine Learning-program. Programmet indeholder en grundig blanding af teori, projekter og omfattende praktisk øvelse, mens det drager fordel af Caltechs akademiske ekspertise. Mere vigtigt, du vil lære om ikke kun de teoretiske grundlag for AI og ML, men også få den praktiske kunnen til hurtigt og succesfuldt at anvende disse værktøjer og teknikker på nye problemer. Dette program er en kombination af selvstyret online videoer, live virtuelle klasser, praktiske projekter, laboratorier og masterclasses. Mentor sessions vil give dig en højengageret læringsoplevelse og anvendelser i den virkelige verden, hvilket hjælper dig med at mestre essentielle AI og ML færdigheder. Programmet dækker essentielle matematiske og statistiske koncepter, samt Python programmering, machine learning, dyb læring, generativ AI, prompt engineering, forklarbar AI, ChatGPT, computer vision, naturlig sprogforståelse, og mere.

Om Caltech CTME

Grundlagt i 1891

Caltech er et verdenskendt institut for videnskab og teknik, der samler nogle af verdens skarpeste hjerner og mest innovative værktøjer for at adressere fundamentale videnskabelige spørgsmål og presserende samfundsmæssige udfordringer. Caltech værdsætter excellence og ambition. Bidrag fra Caltechs fakultet og alumner har opnået national og international anerkendelse, herunder 38 Nobelpriser og næsten 60 nationale videnskabsmedaljer. Instituttet styrer Jet Propulsion Laboratory (JPL) for NASA. CTME er en del af Caltechs afdeling for teknik og anvendt videnskab.

Caltech CTME har en unik rolle i at anvende forskeres og ingeniørers kompetencer på udfordringerne i nutidens teknologidrevne virksomheder. Caltech CTME anvender lederuddannelse og professionel udvikling direkte på virkelige problemer. Caltech CTME eksperter underviser i værktøjer og perspektiver, der løfter karrierer og hjælper virksomheder med at nå deres mål.

Vigtige funktioner

Certifikat for fuldførelse af Caltech CTME-programmet

Live online-masterklasser leveret af Caltech-instruktører. Live interaktive sessioner af brancheksperter om de seneste AI-tendenser, såsom generativ AI, prompt engineering og mere.

Caltech CTME Circle-medlemskab

IBM-certifikater til IBM-kurser

3 hovedprojekter og mere end 25 praktiske projekter fra forskellige industrier

Få eksponering for ChatGPT, OpenAI, Dall-E, Midjourney & andre fremtrædende værktøjer

Optjen op til 22 CEU'er fra Caltech CTME

Adgang til hackathons og Spørg Mig Om Hvad Som Helst-sessioner fra IBM

Ubegrænset adgang til integrerede laboratorier

Karriereassistance, der hjælper dig med at blive bemærket af topansættende virksomheder

Læringsresultater

Ved afslutningen af dette postgraduate program i AI og maskinlæring vil du være i stand til:

Effekter af AI og ML

Forstå betydningen, formålet, omfanget, stadierne, anvendelserne og effekterne af AI og ML. Lær om nogle af de seneste AI-tendenser som generativ AI, prompt engineering, ChatGPT og meget mere.

SciPy-pakken

Udfør videnskabelig og teknisk databehandling ved hjælp af SciPy-pakken og dens underpakker, såsom Integrate, Optimize, Statistics, IO og Weave.

Effektive teknikker

Mestr koncepterne inden for superviseret og usuperviseret læring, anbefalingsmotorer og tidsseriemodellering. Anvend effektive teknikker til prompt engineering for at forbedre præstationen og kontrollere adfærden af generative AI-modeller

Dybt læring

Forstå og værdsæt dyb læring og dens anvendelser.

NumPy og scikit

Opnå ekspertise i matematisk databehandling ved brug af NumPy og scikit-learn pakken

ML-moduler

Valider maskinlæringsmoduler og afkod forskellige nøjagtighedsmetrikker.

Data Science

Opnå en dybdegående forståelse af data science-processer, datahåndtering, dataudforskning, datavisualisering, opbygning af hypoteser og testning. Få kendskab til neurale netværk og gennemgå lagene af dataabstraktion, som vil hjælpe dig med at forstå data som aldrig før

Computersyn

Udforsk værktøjer, såsom Keras, til at bygge computer vision applikationer. Udfør distribueret og parallelt databehandling ved brug af højtydende GPU'er.

Sprogbehandling

Forstå grundlæggende inden for naturlig sprogbehandling (NLP) ved at bruge det mest populære bibliotek, Pythons Natural Language Toolkit (NLTK). Lær om forståelse af naturligt sprog og generering af naturligt sprog. Udfør tekst-til-tale konvertering med automatisk talegenkendelse.

Python og TensorFlow

Brug Python og TensorFlow til at forstå teorien bag forstærkelseslæring. Lær hvordan man løser problemer med forstærkelseslæring gennem en række forskellige strategier.

Læringssti

 1. Grundlag: Matematik & Statistik Essentials

  Kursus 1

 2. Grundlag: Genopfriskning af programmering

  Kursus 2

 3. Grundlag: Python til Data Science (IBM)

  Kursus 3

 4. Kerne: Anvendt datalogi med Python

  Kursus 4

 5. Kerne: Maskinlæring

  Kursus 5

 6. Kerne: Dyb læring med TensorFlow /IBM

  Kursus 6

 7. Kerne: Specialisering i dyb læring

  Kursus 7

 8. Kerne: Essentials of Generative AI, Prompt Engineering & ChatGPT

  Course 8

 9. Avanceret Deep Learning og Computer Vision

  Elective Course

 10. Natural Language Processing og Talgenkendelse

  Elective Course

 11. Reinforcement Learning

  Elective Course

 12. Projekter under kurset

  Projects

Adgangskrav og Ansøgningsproces

Adgangskriterier

For optagelse på dette program skal kandidater have:

 • En bachelorgrad med et gennemsnit på 50% eller højere karakterer
 • Forudgående viden eller erfaring inden for programmering og matematik
 • Helst 2+ års formel erhvervserfaring

Ansøgningsproces

Trin 1: Indsend Ansøgning

Udfyld ansøgningen og inkluder en kort motiveret ansøgning. Denne fortæller rådgiverne, hvorfor du er interesseret i og kvalificeret til programmet.

Trin 2: Ansøgningsgennemgang

Et panel af optagelsesrådgivere vil gennemgå din ansøgning og motiverede ansøgning for at afgøre, om du kvalificerer dig til optagelse.

Trin 3: Optagelse

Et tilbud om optagelse vil blive givet til kvalificerede kandidater. Du kan acceptere dette tilbud ved at betale programgebyret.

Eksamen & Certificeringsinformation

Ved vellykket gennemførelse af dette program vil du modtage et gennemførelsescertifikat fra Caltech CTME. Du vil også modtage IBM-certifikater for alle IBM-kurser samt certifikater for de kurser, der er gennemført i læringsstien. Disse certifikater vil bevidne dine færdigheder som AI- og ML-ekspert.

Hvem bør tilmelde sig dette program?

Dette program henvender sig til fagfolk fra en række forskellige industrier og baggrunde. Mangfoldigheden blandt vores studerende tilføjer værdi til klassediskussioner og interaktioner. Roller inden for dette område kræver erfaring og forståelse af værktøjer og teknologier. Programmet er ideelt for fagfolk, der ønsker en karriereskift til AI- og ML-området, som har viden eller tidligere erfaring inden for programmering og matematik samt en analytisk tankegang.

AI / ML Engineer

Software engineer

Technical Lead

Students in UG/ PG programs

Start course now

Har du brug for virksomhedsløsninger eller LMS-integration?

Fandt du ikke kurset eller programmet, der ville være til gavn for din virksomhed? Har du brug for LMS-integration? Skriv til os, vi løser alt!