CompTIA PenTest+ (cybersikkerhed) - eLearning (inklusive eksamen)

5.500,00 DKK

 • 40 hours
eLearning

CompTIA PenTest+ demonstrerer, at succesfulde kandidater har viden og færdigheder til at planlægge og udføre penetrationstestaktiviteter, herunder sårbarhedsscanning, forståelse af juridiske og overholdelseskrav, analyse af resultater og udarbejdelse af skriftlige rapporter, der inkluderer korrigerende teknikker. CompTIA PenTest+ er for cybersikkerhedsprofessionelle, der er ansvarlige for penetrationstest og sårbarhedsstyring.

HVORFOR COMPTIA PENTEST+

 • CompTIA PenTest+ er den mest omfattende eksamen, der dækker alle faser af penetrationstest. I modsætning til penetrationstesteksamener, der kun dækker nogle stadier med essay-spørgsmål og praktiske øvelser, bruger PenTest+ performance-baserede og viden-baserede spørgsmål for at sikre, at alle stadier er dækket.
 • PenTest+ er den eneste eksamen på markedet, der dækker alle aspekter af sårbarhedsstyring. Den inkluderer ikke praktisk vurdering af sårbarheder, scanning, analyse, læring, afgrænsning og håndtering af sårbarheder, ikke kun udnyttelse af dem.
 • PenTest+ er den seneste eksamen i penetrationstest, der dækker de nyeste teknikker til avancerede angrebsvektorer. Denne unikke eksamen kræver, at kandidaterne demonstrerer færdigheder i penetrationstest, der er mest relevante for cloud, hybridmiljøer, webapplikationer og Internet of Things (IoT).

Kursus tidsplan

Hero
 1. Planlægning og afgrænsning

  Lektion 01

  Vægt på governance, risiko og compliance-koncepter, afgrænsning og opdaterede teknikker, som organisationen/klienten kræver, og at demonstrere tankegangen bag etisk hacking.

 2. Indsamling af efterretninger og sårbarhedsscanning

  Lektion 02

  Indeholder opdaterede funktioner til sårbarhedsscanning og passiv/aktiv rekognoscering, sårbarhedsstyring og analyse af resultater fra rekognosceringsøvelser.

 3. Angreb og udnyttelser

  Lektion 03

  Indeholder opdaterede metoder til avancerede angrebsflader, forskning i social engineering-teknikker, udførelse af cyberangreb, trådløse angreb, applikationsbaserede angreb og angreb på cloud-teknologier samt teknikker til udnyttelse efter udførelse.

 4. Rapportering og kommunikation

  Lektion 04

  Forstærker vigtigheden af at fokusere på rapportering og kommunikation under penetrationstest i et øget reguleringsmiljø ved at analysere resultaterne og anbefale passende afhjælpende handlinger i rapporten.

 5. Værktøjer og kodeanalyse

  Lektion 05

  Leverer opdaterede koncepter til identifikation af scripts i forskellige softwareudrulninger, analyse af scripts eller kodeeksempler og forklaring af anvendelsesmuligheder for forskellige værktøjer brugt under penetrationstestfasen. Det er vigtigt at bemærke, at der ikke kræves scripting eller kodning.

Læringsresultater

Ved afslutningen af dette CompTIA PenTest+ eLearning-kursus vil du være i stand til at:

Planlægning og afgrænsning af penetrationstestprojekt

Forstå juridiske og overholdelseskrav

Udfør sårbarhedsscanninger og penetrationstests ved hjælp af passende værktøjer og teknikker, og analyser derefter resultaterne

Effektivt generere skriftlige rapporter ved brug af foreslåede afhjælpende teknikker

Vigtigste funktioner

12 måneders adgang til platformen

CompTIA CertMaster Learn (selvstyret onlinekursus)

40 timers indhold

med 10 videolektioner med præstationsbaserede spørgsmål

100 øvelsesspørgsmål

med flashcards sikrer du, at du kender terminologien og akronymerne, der kræves til eksamen

CompTIA PenTest+ Virtuelle Labs inkluderet

Læringsplan

90-spørgsmåls afsluttende vurdering simulerer testoplevelsen

Hero

Hvem bør tilmelde sig dette program?

For at få adgang til CompTIA PenTest+ kurset og eksamen anbefales det, at kandidaterne har: Network+, Security+ certifikat eller tilsvarende viden og mindst 3-4 års praktisk erfaring med informationssikkerhed eller beslægtede områder

Sikkerhedsanalytiker

Softwareingeniør

Sikkerhedsingeniør

Compliance-analytiker

Trusselsjæger

Start kursus nu

Har du brug for virksomhedsløsninger eller LMS-integration?

Fandt du ikke kurset eller programmet, der ville være til gavn for din virksomhed? Har du brug for LMS-integration? Skriv til os, vi løser alt!

;