CompTIA Project+ Projektledelse - eLearning (inkluderet eksamen)

5.498,00 DKK

eLearning

CompTIA Project+ er velegnet til IT-professionelle med grundlæggende projektledelsesevner, som styrer små, enkle projekter som en del af andre arbejdsopgaver. CompTIA Project+ er en mere fleksibel certificering end andre, da den dækker grundlæggende projektledelseskoncepter ud over rammerne af bare én metode eller et framework.

HVORFOR COMPTIA PROJECT+

 • Project+ opfylder grundlæggende forretningsbehov — Organisationer kræver i stigende grad, at medarbejdere forstår projektledelsesfærdigheder. Syv projektintensive industrier over hele verden vil tilføje 15,7 millioner nye projektledelsesjob inden 2020.
 • Project+ åbner op for nye karrieremuligheder – Projektledelse er den fjerde mest efterspurgte tekniske færdighed til IT-jobopslag. Det er også den tredjestørste efterspørgsel efter tekniske færdigheder, idet 39% af de adspurgte med ansættelsesplaner siger, at de vil være på udkig efter nogen med denne færdighed i de næste 12 måneder.

HVAD ER COMPTIA PROJECT+ NYTTIGT TIL?

CompTIA Project+ er velegnet til IT-professionelle med grundlæggende projektledelsesevner, som styrer små, enkle projekter som en del af andre arbejdsopgaver.

CompTIA Project+ er en mere fleksibel certificering end andre, da den dækker grundlæggende projektledelseskoncepter ud over rammerne af bare én metodologi eller struktur.

Kursus tidsplan

Hero
 1. Projektgrundlag

  Lektion 01

  Opsummer karakteristika ved projekter, faser, tidsplaner, roller og ansvar, omkostningskontrol, og identificer væsentlige aspekter af agile metoder.

 2. Projektbegrænsninger

  Lektion 02

  Forudsige indvirkningen af forskellige begrænsningsvariable og konsekvenser i hele projektet og forklare vigtigheden af risikostrategier og -aktiviteter.

 3. Kommunikation & Forandringsledelse

  Lektion 03

  Forstå de passende kommunikationsmetoder til at påvirke og bruge ændringskontrolprocessen i et projekt.

 4. Projektværktøjer & Dokumentation

  Lektion 04

  Sammenlign og kontrastér forskellige projektstyringsværktøjer, analyser projekter og dokumentation rettet mod samarbejdspartnere.

Læringsresultater

Ved afslutningen af dette CompTIA Project+ e-læringskursus vil du være i stand til at:

Styr projektets livscyklus

Sikre passende kommunikation

Administrer ressourcer og interessenter

Vedligehold projekt dokumentation

Hvem bør tilmelde sig dette program?

For at få adgang til CompTIA Project+ kurset og eksamen skal kandidaterne have mindst et års erfaring med at styre, lede eller deltage i små til mellemstore projekter.

Ledelse

Projektledere

Arkitekter

Start kursus nu

Har du brug for virksomhedsløsninger eller LMS-integration?

Fandt du ikke kurset eller programmet, der ville være til gavn for din virksomhed? Har du brug for LMS-integration? Skriv til os, vi løser alt!

;