ITIL® 4 Specialist: Monitor, Support and Fulfill - eLearning

6.500,00 DKK

eLearning

ITIL 4 Specialist: Monitor, Support og Fulfil er en serie af ITIL 4 Practice Manager-moduler, der hjælper enkeltpersoner med at demonstrere deres forståelse og implementering af principperne indeholdt i de fem ITIL Management Practices for at maksimere værdien på både strategisk og operationelt niveau.

Hvorfor dette kursus?

ITIL 4 Specialist: Monitor, Support og Fulfil er designet til IT-professionelle, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. Denne certificering er skabt for at udruste individer med de færdigheder og viden, der er nødvendige for at sikre operationel ekspertise ved at monitorere vitale præstationsindikatorer, levere support til serviceværdikæden og udføre ende-til-ende servicelevering. At opnå denne certificering demonstrerer en persons forpligtelse til at opnå operationel effektivitet, levere værdi til kunderne og bidrage til væksten i deres organisation.

Hvad er inkluderet?

ITIL 4 Specialist: Monitor, Support og Fulfil er en af tre grupper i ITIL 4 Practice Manager (ITIL PM) strømmen. Den består af fem moduler, hver baseret på en individuel ITIL praksis.

 • ITIL 4 Practitioner: Håndtering af hændelser
 • 'ITIL 4 Practitioner: Overvågning og hændelsesstyring'
 • ITIL 4 Practitioner: Problembestyring
 • ITIL 4 Practitioner: Service Desk
 • ITIL 4 Practitioner: Håndtering af serviceanmodninger

Kursus tidsplan

Hero
 1. Hændelsesstyring

  Modul 1

 2. Overvågning og eventhåndtering

  Modul 2

 3. Problemhåndtering

  Modul 3

 4. Servicecenter

  Modul 4

 5. Serviceanmodningsstyring

  Modul 5

Læringsresultater

Ved afslutningen af dette kursus vil du være i stand til:

Frameworks

Opnå en dybdegående forståelse af de fleksible og alsidige rammeværker i Hadoop-økosystemet, såsom Pig, Hive, Impala, HBase, Sqoop, Flume og Yarn

Integration

Integration af praksisser i organisationens værdistrømme

Interessenter

Sørg for, at interessenter forstår både strategiske og operationelle krav for at skabe værdi og opnå forretningsmål

Samarbejde

Forstå sammenhængene og mulighederne for samarbejde mellem disse fem praksisser

Målinger

Brug af målinger og succesfaktorer fra praksis til at forbedre præstationen

Dygtighed

Evaluér, mål og kultivér kompetencen af forskellige praksisser ved at bruge ITIL-modenhedsmodellen

Hvem bør tilmelde sig dette program?

Krav:

For at få adgang til nogen af ITIL 4 Specialist: Monitor, Support og Fulfil modulerne, skal kandidaterne have en ITIL 4 Foundation certificering.

At bestille vores ITIL 4 Monitor, Support and Fulfil eller ITIL 4 Practitioner selvstudiepakker vil kvalificere dig til den tilsvarende afsluttende certificeringseksamen, som dækker alle krav pålagt af PeopleCert.

Projektleder

Produktchef

Senior / mellemleder

PMOs

Start kursus nu

Hvordan opnår du certificering & forbereder dig

Hvordan opnår du det?

For at opnå denne kvalifikation skal kandidaterne tage og bestå alle fem ITIL 4 Practitioner-eksamener i serien. Alternativt kan kandidater vælge den kombinerede ITIL 4 Specialist: Monitor, Support og Fulfil, hvilket muliggør dækning af fem ITIL-praksisser ved kun at tage én eksamen i stedet for fem. I dette tilfælde skal kandidaterne kun tage én 90-minutters certificeringseksamen i stedet for fem separate eksamener af 30 minutter hver.

Når man er certificeret i ITIL 4 Monitor, Support og Fulfil, skal kandidaterne gennemføre ITIL 4 Specialist: Create, Deliver and Support for at opnå ITIL 4 Practice Manager (ITIL 4 PM) kvalifikationen.

For at få adgang til alle disse eksamener skal kandidaterne have ITIL 4 Foundation-certifikatet.

Hvordan forbereder du dig?

Kandidater kan forberede sig til eksamenerne på forskellige måder takket være AVC's uddannelsespakker.

AVC tilbyder et ITIL 4 Monitor, Support og Fulfil selvstudiekursus for hvert modul tilgængeligt i ITIL 4 Monitor, Support og Fulfil pakken. Disse pakker inkluderer:

- PeopleCert Officielt Uddannelsesmateriale (OTM), en selvstudiehåndbog inklusive dias, noter, quizzer og eksempelopgaver.

- Den officielle PeopleCert e-bog

- En PeopleCert eksamensvoucher kode, der er gyldig i 12 måneder

- Kandidater kan også vælge at tilføje 2 eller 4 timers fjernundervisning med en akkrediteret træner for bedre at forberede sig til den afsluttende certificeringseksamen.

Har du brug for virksomhedsløsninger eller LMS-integration?

Fandt du ikke kurset eller programmet, der ville være til gavn for din virksomhed? Har du brug for LMS-integration? Skriv til os, vi løser alt!

;