Better Business Cases™ Foundation - eLearning (inklusive eksamen)

5.500,00 DKK

 • 10 hours
eLearning

Opnå bedre ROI med en omfattende forretningsplan Det er derfor afgørende at skabe effektive forretningsplaner og udgiftsforslag for at sikre finansiering og ledelsens opbakning. Det er derfor vigtigt, at enkeltpersoner har mulighed for at udvikle deres evner til at skabe, gennemgå og tilpasse effektive forretningsplaner. Organisationer, der adopterer denne beviste tilgang, kan forvente en reduktion i unødvendige udgifter og en forbedret beslutningsproces, mens projektteams har større chance for at sikre den nødvendige finansiering og støtte til forandringsinitiativer. Mange projekter starter med en optimistisk forretningsplan, som ofte er dårligt skrevet. Dette resulterer i, at organisationer bruger penge, som muligvis ikke giver dem det forventede eller ønskede afkast. I dag er fokus i stigende grad på at vise værdi for pengene. Vores fuldt akkrediterede Better Business Cases Foundation e-læring giver dig mulighed for at lære i dit eget tempo, hjemmefra eller på farten. Formålet med Foundation-kvalifikationen er at bekræfte, at du har tilstrækkelig viden og forståelse af vejledningen til at kunne arbejde effektivt med eller som medlem af et team til at udvikle en forretningsplan ved hjælp af Five Case Model.

Kursus tidsplan

Hero
 1. Introduktion og oversigt

  Lektion 01

 2. Strategisk overordnet tilfælde

  Lektion 02

 3. Forretningscaseoversigt – Del 1

  Lektion 03

 4. Forretningscase – Del 2

  Lektion 02

 5. Eksamenssimulator

  Lektion 06

Læringsresultater

Ved afslutningen af dette Better Business Case Foundation - eLearning-kursus vil du forstå:

Fem Cases Model

Filosofien og det underliggende rationale bag Five Case Model

Forretningscases

De forskellige typer af business cases, deres formål, hvem der er ansvarlig for dem, og hvornår de er nødvendige i udviklingen af et udgiftsforslag

Forretningscase-udvikling

Udviklingen af forretningscasen i forhold til andre anerkendte og anbefalede bedste praksisser for program- og projektledelse

Vigtige funktioner

Adgang

12 måneders online adgang til vores akkrediterede Better Business Cases Foundation-kursus

Support

Fuld vejlederstøtte

Eksamenssimulator

BBC Foundations eksamenssimulator

Eksamen

BBC Foundation ONLINE eksamen: Gyldig i 12 måneder fra købsdatoen.

Hero

Better Business Cases Foundation - eLearning

Vi garanterer, at du vil opnå al den nødvendige ekspertise og støtte under uddannelsen for at opnå din certificering. Det er vores løfte!

Målgruppe:

Kurset er relevant for dem, der er ansvarlige for at udvikle og fremstille forslag til udgifter eller deres vurdering og godkendelse; især:

 • Senioransvarlige ejere (SRO'er), programdirektører, EPMO/PMO-ledere og projektledere, ansvarlige for vellykket udvikling af forretningsgrundlag og levering af programmer og projekter;
 • Direktører for finansiering, indkøb og planlægning, ansvarlige for planlægning og prioritering af udgiftsforslag og levering af offentlig værdi;
 • Medlemmer af godkendelses- og ledelsesorganer med ansvar for at granske eller godkende udgiftsforslag

Eksamensformat:

Tag din eksamen når du er klar, når du har tiden, og hvor end du er.

Eksamenen vil blive afholdt online, hvilket giver dig den komfortable mulighed for at skrive eksamen hjemmefra eller fra kontoret. Det, vi kræver, er en computer med internetforbindelse til eksamen og et webcam (ProctorU). Eksamen er inkluderet i denne e-læringspakke. Meget fleksibelt!

Eksamensformat:

 • Flervalg
 • 50 spørgsmål pr. prøve
 • 25 point kræves for at bestå (ud af 50 mulige) beståelsesprocent - 50%
 • 40 minutters varighed
 • Lukket bog

Tilføj 'take2' genprøvningsmuligheden til din eksamensbevis!

AVC giver dig mulighed for at gå op til eksamen igen, hvis du dumper første forsøg, for kun € 60/ 600 kr. Du vil have op til 6 måneder fra første forsøg til at tage din eksamen om.

Har du brug for virksomhedsløsninger eller LMS-integration?

Fandt du ikke kurset eller programmet, der ville være til gavn for din virksomhed? Har du brug for LMS-integration? Skriv til os, vi løser alt!

;