AWS Technical Essentials-certificering - eLearning
Software & Cloud

AWS Technical Essentials-certificering - eLearning

  • 8 hours
  • 3.900,00 DKK
Lær hvordan man identificerer og effektivt bruger AWS-tjenester! Amazon Web Services (AWS) e-læring bliver hurtigt et must for enhver IT-professionel, der arbejder med AWS. Kurset vil introducere dig til grundlæggende om AWS cloud-platformen og sikre, at du kan identificere AWS-terminologier, koncepter, fordele og implementeringsmuligheder for at opfylde dine forretningskrav. Dette kursus er i overensstemmelse med den nyeste AWS pensum og vil hjælpe dig med at identificere og effektivt bruge AWS-tjenester. De to live projekter inkluderet i dette kursus sikrer, at du får mulighed for at øve færdighederne ved hjælp af AWS-platformen. Du vil lære at navigere i AWS management konsollen; forstå AWS sikkerhedsforanstaltninger, lager- og database muligheder; og opnå ekspertise i webtjenester såsom EC2, S3, RDS og EBS. Kurset indeholder også en live demonstration, der hjælper dig med at lære at bruge AWS konsollen til at oprette instanser, S3 spande og mere. FORUDSÆTNINGER: Grundlæggende kendskab til et programmeringssprog er gavnligt, men kurset kan tages af alle, der er interesserede i at lære AWS.
AWS SysOps Associate certificeringstræning - eLearning
Software & Cloud

AWS SysOps Associate certificeringstræning - eLearning

  • 42 hours
  • 3.900,00 DKK
Dette AWS SysOps Associate-kursus bekræfter din ekspertise i at udrulle, administrere og drive højtskalérbare systemer på Amazon Web Services (AWS) cloud-platformen. Som et forudsætning for DevOps Engineer-certificeringen, vil dette kursus hjælpe dig med at migrere on-premise applikationer til AWS; styre datastrømmen til og fra AWS, mestre AWS management konsollen, implementere operationelle omkostningskontroller, og forbedre din evne til at udnytte AWS ressourcer og tjenester mest effektivt. Blandet leveringsmetode: Online selvstudie og live virtuelt klasseværelse
AWS Solution Architect Associate-certificering - eLearning
Software & Cloud

AWS Solution Architect Associate-certificering - eLearning

  • 16 hours
  • 3.898,00 DKK
Lær hvordan man identificerer og effektivt bruger AWS-tjenester! AWS-kurset er i overensstemmelse med den seneste AWS-eksamen, som omfatter Amazons anbefalede bedste praksisser. Du vil lære, hvordan cloud computing omdefinerer reglerne for IT-arkitektur, og hvordan man designer og skalerer AWS Cloud-implementeringer med de bedste praksisser anbefalet af Amazon. Kurset begynder med en oversigt over AWS-platformen, før det dykker ned i dens individuelle elementer: IAM, VPC, EC2, EBS, ELB, CDN, S3, EIP, KMS, Route 53, RDS, Glacier, Snowball, Cloudfront, Dynamo DB, Redshift, Auto Scaling, Cloudwatch, Elastic Cache, CloudTrail og Sikkerhed. Du vil også få masser af muligheder for at øve dig via tre live projekter, der er designet til at give dig praktisk erfaring med AWS management-konsollen.
AWS Big Data Analytics-certificering - eLearning
Software & Cloud
Data Analysis

AWS Big Data Analytics-certificering - eLearning

  • 13 hours
  • 3.900,00 DKK
AWS Big Data-certificeringstræningen forbereder dig på alle aspekter af hosting af store data og udførelse af distribueret behandling på AWS-platformen og er i overensstemmelse med AWS Certified Data Analytics - Specialty-eksamen. Dette kursus er udviklet af industriens ledere og er afstemt med de nyeste bedste praksisser.

Need corporate solutions or LMS integration?

Didn't find the course or program which would work for your business? Need LMS integration? Write us, we will solve everything!