P3O® Portfolio, Programme and Project Offices Practitioner - Live Virtuelt Klasselokale (inkluderet eksamen)

6.500,00 DKK

 • 2 days
Live Virtuelt Klasselokale

En P3O-model tilbyder en beslutningsaktiverende og leverancestøttende struktur for alle typer af ændringer i en organisation, uanset om de er store eller små. Dette virtuelle P3O Practitioner-kursus er designet til at gøre det muligt for deltagerne at forstå strukturen, rollerne, værktøjerne og teknikkerne samt de processer, der hjælper med at sikre, at forretningsændringer sker i overensstemmelse med virksomhedens strategiske målsætninger. Virtuel instruktørledet træning (VILT) kombinerer den personlige undervisningserfaring fra et klasseværelse med bekvemmeligheden og fleksibiliteten fra et virtuelt miljø. Vores VILT-kurser er interaktive og engagerende, hvilket tillader deltagerne at kommunikere med både instruktøren og hinanden på en samarbejdende måde. Dette er et intensivt to-dages kursus, der forbereder dig til P3O Practitioner-eksamen. Træningen foregår via et virtuelt træningsmiljø.

Kursus tidsplan

Hero
 1. P3O-eksamensforberedelse

  Lektion 01

  Forberedelse til P3O Practitioner-eksamen ved at tilvejebringe eksempel på Practitioner-eksamensopgaver og retningslinjer for bedømmelse

 2. Adressering af bekymringsområder

  Lektion 02

  En gennemgang af P3O-vejledningen, konsolidering af forståelsen og adressering af eventuelle bekymringsområder

 3. Scenarieøvelser

  Lektion 03

  Syndikat- og individbaserede scenarieøvelser, designet til at fokusere kandidater på anvendelsen af P3O ved hjælp af case-studier

Vigtige funktioner

Alt ledsagende kursusmateriale (digitalt)

Online forberedelseskursus

Pris for P3O Practitioner-eksamenen

(gyldig i 12 måneder fra købsdatoen. Eksamen skal tages online via fjernovervågning)

Den officielle P3O-manual (hardkopi)

Eksamensforsikring hos Take2

En økonomisk løsning, der tilbyder forsikring og ro i sindet, hvis tingene ikke går efter planen ved dit første eksamensforsøg.

Hero

Læringsresultater

Ved afslutningen af Practitioner-niveauet bør du udvise alle de kompetencer, der kræves for Foundation-kvalifikationen, og vise, at du kan anvende P3O-vejledningen til design, implementering og styring af en P3O-model. Specifikt skal du demonstrere din evne til at:

Udvikl forretningscasen, der kræves for at opnå godkendelse fra den øverste ledelse til P3O

Identificer og opbyg

den mest passende P3O-model, som vil tilpasse sig organisationens behov, under hensyntagen til organisationens størrelse og modenhed inden for portefølje-, program- og projektledelse Identificer de mest passende roller, der kræves for at besætte en angivet P3O-struktur

Planlæg implementeringen af en P3O

Vælg

Vælg og brug passende værktøjer og teknikker, mens du driver P3O og rådgiver dem, der udformer porteføljen af programmer og projekter

Hvem bør tilmelde sig dette program?

Du skal have bestået P3O Foundation-eksamen, før du tager P3O Practitioner-eksamen.

SRO'er/programdirektører og ledere

Portefølje-/program-/projektkontorchef

Supportpersonale til projekt- eller programkontor og projektledere

Start kursus nu

P3O® Practitioner virtuel

Materialer
Digitale kursusmaterialer: Disse vil være tilgængelige via portalen. Fuld instruktion med et link til portalen vil blive udsendt inden for 48 timer efter din bekræftede booking. Kursusmaterialerne vil blive leveret i PDF-format og vil være tilgængelige til download. Du skal downloade og gemme materialerne på din enhed, så du kan markere dem under træningskurset.
Trykt officiel manual: Hvis du vælger at købe den officielle manual som en ekstra mulighed, vil din manual blive sendt til din valgte adresse inden for 48 timer efter købet.

Eksamensinformation

Eksamenerne tages online via fjernovervågning.

Du vil blive sendt en e-mail invitation cirka to arbejdsdage før kursets start for at registrere dig på Peoplecert-portalen. Når du er registreret, vil du kunne booke din online eksamen på en dato og et tidspunkt efter eget valg. Du er ansvarlig for selv at booke din eksamen.

Eksamensformat

 • Objektiv testning
 • Fire spørgsmål af 20 point hver - i alt 80 point
 • 150 minutters varighed
 • 40 point kræves for at bestå (ud af 80 mulige) – 50%
 • Åben bog - (Vejledning til Portfolio, Program- og Projekt Kontorer: Kun P3O guide)

Re-certificering:

Denne certificering skal fornys inden for tre år fra tildelingsdatoen for at forblive gyldig.

Har du brug for virksomhedsløsninger eller LMS-integration?

Fandt du ikke kurset eller programmet, der ville være til gavn for din virksomhed? Har du brug for LMS-integration? Skriv til os, vi løser alt!

;