RESILIA™ Praktiker - eLearning

6.500,00 DKK

 • 15 hours
eLearning

RESILIA Practitioner er en højere kvalifikation, der følger efter RESILIA Foundation. Den fokuserer på at anvende RESILIA-frameworket i praksis, og gennemgår tidligere elementer for at vise, hvordan de kan tilpasses og implementeres i virkelige organisationer. At bestå eksamen bekræfter også en kandidats evne til at anvende frameworket med succes.

Hvad er cybermodstandsdygtighed?

Cybermodstandsdygtighed måler en organisations evne til at forberede sig på, modstå, reagere på og komme sig efter cyberangreb. En organisation, der er cybermodstandsdygtig, kan også tilpasse sig ukendte kriser og trives under vanskelige forhold.

Men hvad er forskellen mellem cybermodstandsdygtighed og informationssikkerhed? Traditionelt har cybersikkerhed været fokuseret på en organisations evne til at opdage og forhindre cyberangreb ved hjælp af regelmæssigt testede tekniske kontrolforanstaltninger og sikkerhedsstandarder.

Med den hurtigt udviklende karakter af cyberangreb, er det ikke længere muligt at forhindre alle angreb, uanset hvor opdaterede en virksomheds IT-kontroller er. Cybermodstandsdygtighed accepterer, at angreb vil ske, og fokuserer i stedet på, hvordan en virksomhed reagerer og kommer sig.

Hvad bruges RESILIA til?

Dette RESILIA Cyber Resilience Practitioner-kursus er designet til at hjælpe kandidater med at forstå risici, problemer og værdien af cybermodstandsdygtighed i praksis. Kurset lærer praktiske færdigheder, der er nødvendige for at anvende de beviste værktøjer og bedste praksisser i RESILIA-rammeværket, og hjælper kandidater med at bygge videre på det, de lærte på Foundation-niveauet.

Ved kursets afslutning er kandidaterne fuldt forberedte til at tage og bestå RESILIA Practitioner-eksamen. For at deltage i RESILIA Practitioner-eksamen skal du:

 • Besidder RESILIA Foundation-certificeringen;
 • Gennemgå træning før erhvervelse af Practitioner-kvalifikationen.

Kursus tidsplan

Hero
 1. Risikostyring

  Lektion 01

  Risikostyring udgør en proaktiv og systematisk proces, hvor potentielle trusler eller usikkerheder identificeres, vurderes, prioriteres og afhjælpes. Denne omfattende tilgang sikrer, at organisationer navigerer udfordringer med modstandsdygtighed og strategisk forudseenhed.

 2. Cyberresiliensstrategi

  Lektion 02

  En strategi for cybermodstandsdygtighed beskytter digitale aktiver med proaktive foranstaltninger og responsive protokoller for at opretholde operationer i lyset af cybersikkerhedstrusler.

 3. Design af cybermodstandsdygtighed

  Lektion 03

  Design af cyberresiliens sikrer robuste digitale systemer, der kan modstå og komme sig efter cybertrusler med strategisk planlægning og adaptive foranstaltninger.

 4. Hukommelsesspil

  Lektion 04

  Hukommelsesspillet udfordrer spillerne til at forbedre deres erindringsfærdigheder ved at finde par af skjulte billeder på en sjov og medrivende måde.

 5. Overgang til cybermodstandsdygtighed

  Lektion 05

  Tilpasning af strategier og teknologi for en robust forsvar mod udviklende trusler.

 6. Cybermodstandsdygtighed - Erhverv

  Lektion 06

  Fremme sikkerheden i forretningsdriften ved at implementere adaptive digitale forsvarsmekanismer mod cybertrusler.

 7. Kontinuerlig forbedring af cybersikkerhed

  Lektion 07

  At fremme forståelse for at lette løbende forbedringer i cybermodstandsdygtighed ved at anvende strategiske tilgange og robuste forsvar mod udviklende trusler.

 8. Hukommelsesspil 2

  Lektion 08

  -

 9. Gennemgang og konklusion af kurset

  Lektion 09

  Systematisk vurdering af nyligt erhvervet viden og indsigt.

Læringsresultater

Ved afslutningen af dette RESILIA Practitioner e-læringskursus vil du være i stand til at:

Udarbejdelse af cyberresistente strategier

Hvordan man designer og leverer cyberresistente strategier og tjenester inden for din organisation, i overensstemmelse med dine forretningsbehov.

Integrer cyberresiliens

Hvordan man integrerer cybersikkerhed i dine eksisterende systemer og processer.

Etablér sprog

Sådan etablerer du et fælles sprog for cybermodstandsdygtighed i din organisation.

Begræns skade

Hvordan man begrænser skaderne af sikkerhedsbrud og reagerer og kommer sig hurtigt.

Vigtigste funktioner

Kursusvarighed: 15+ timer

Tutorstøtte

Quizzer & prøveeksamener

Egnet til mobil

Praktiker eksamen

50 spørgsmål pr. prøve Beståelseskarakter: 30/50 point - 60% Varighed 135 minutter Lukket bog

Hero

Hvem bør tilmelde sig dette program?

IT-sikkerhed

Forretningsanalytikere

Sikkerhedsarkitektur

Risikostyring

IT-projektledere

CTO'er, CISO'er og CRO'er

Start kursus nu

Need corporate solutions or LMS integration?

Didn't find the course or program which would work for your business? Need LMS integration? Write us, we will solve everything!

;