SAFe®6 DevOps (SDP) - Klasselokale

13.500,00 DKK

 • 2 days
Klasselokale
Live Virtuelt Klasselokale
Internt / I virksomheden
Vælg din startdato

At gå fra en simpel idé til et færdigt produkt uden at støde på problemer undervejs er hvad Continuous Delivery Pipeline handler om. For at forkorte tiden fra start til mål er det afgørende at forbedre værdistrømmen igennem pipelinen. Som en SAFe DevOps-udøver forstår du hvert trin på vejen og kan identificere, hvor der kan laves forbedringer. Hjælp med at skabe en organisationskultur, hvor alle føler sig ansvarlige for den bedste tid til markedet. Denne to-dages SAFe DevOps-kursus giver en omfattende oversigt for at forstå DevOps-kompetencer og accelerere tiden til markedet. Kortlæg det nuværende værdistrøm gennem din leverancepipeline fra idé til kasse og identificer metoder, der vil eliminere flaskehalse i denne værdistrøm. Du vil opbygge en forståelse for det komplette værdistrøm fra kontinuerlig udforskning til kontinuerlig integration, kontinuerlig distribution og frigivelse efter behov. Du vil også udforske SAFe's CALMR (Kultur, Automation, Lean, Måling, Genopretning) tilgang til DevOps, som hjælper med at skabe en kultur af delt ansvar for hele spektret af løsningsleverance. Det hjælper med at afstemme mennesker, processer og teknologi i hele organisationen for at opnå hurtigere tid til markedet.

SAFe DevOps Practitioner-uddannelse (SDP)

Giver dig værktøjerne til at udføre en implementeringsplan for at forbedre din leverancepipeline og den viden, der kræves for at understøtte projektet. Efter at have taget den valgfrie SAFe® DevOps Practitioner (SDP) certificeringstest, vil du være certificeret som en SAFe DevOps Practitioner (SDP).

Vores SAFe DevOps-kurser undervises af en eller to SPC'er (SAFe Program Consultants) eller SPCT'er (SAFe Program Consultant Trainers). Disse inspirerende undervisere er konsulenter, som er aktive inden for området og har omfattende erfaring med SAFe i undervisning og implementering af SAFe i store organisationer.

Kurstidsplan

Hero
 1. Introduktion til DevOps

  Lektion 01

 2. Kortlægning af din kontinuerlige leverancepipeline

  Lektion 02

 3. At opnå enighed gennem kontinuerlig udforskning

  Lektion 03

 4. Bygge kvalitet med løbende integration

  Lektion 04

 5. Reducer tiden til markedet med kontinuerlig distribution

  Lektion 05

 6. Leverer forretningsværdi med kontinuerlig levering

  Lektion 06

 7. At træffe foranstaltninger

  Lektion 07

 8. Eksamen

  Eksamensinformation

  Når du består SAFe DevOps-eksamen, vil du modtage et PDF-certifikat for SAFe Certified DevOps Practitioner med et digitalt badge for at promovere din præstation online.

  Et etårigt medlemskab af SAFe Community Platform er også inkluderet, hvilket giver dig adgang til SPC Community of Practice. Som en SAFe 6.1 Certified DevOps Practitioner vil du have adgang til Meetup-grupper og begivenheder, der forbinder dig med andre SAFe-certificerede professionelle, samt en række læringsressourcer for at støtte dig på din SAFe-rejse.

Nøglefunktioner

Kursusmateriale

Deltagerarbejdsbog inkluderet!

Bemyndigelse

Forberedelse og kvalifikationer for at kunne aflægge eksamen.

Rammer

Et års medlemskab til SAFe Community Platform er inkluderet!

Certifikat

Efter kurset vil deltageren være i besiddelse af et bevis for deltagelse - og gennemførelse.

SDP-certificering

Certificering inden for SAFe DevOps Practitioner (SDP) efter bestået eksamen.

Information

Deltagerne skal være til stede begge dage af kurset for at kunne kvalificere sig til eksamen.

Hero

Hvem bør tilmelde sig dette kursus?

Arbejder med DevOps

Projektleder

SAFe-konsulenter

Start kurset nu

Need corporate solutions or LMS integration?

Didn't find the course or program which would work for your business? Need LMS integration? Write us, we will solve everything!

;