AgileLearn® Scaled Agile Master Certificeret - eLearning (inkluderet eksamen)

3.900,00 DKK

 • 20 hours
eLearning

AgileLearn® Scaled Master Certified-certificeringen hjælper dig med at forstå, hvordan man bruger det agile framework og metoderne synergistisk i et skaleret miljø, samt hvordan man designer og styrer udrulningen af agilitet i stor skala i organisationer.

Kursusoversigt

AgileLearn® Scaled Master Certified-kurset er rettet mod projektteams, der er ansvarlige for at skalere agile eller som har brug for at understøtte det. Kurset er også velegnet for alle, der er interesserede i at skalere agile praksisser med succes i en organisation.

Agile implementeres normalt først på lokalt niveau, f.eks. i teams eller projekter. Når dette er lykkedes, er det naturligt at skalere tilgangen til hele organisationen for fuldt ud at indfri fordelene. Dette har dog vist sig at være en udfordring, og flere tilgange er blevet udviklet for at vejlede denne udvikling. AgileLearn® Scaled Agile Master Certified er en multi-tilgangskvalifikation, der sigter mod at give den nødvendige viden til at skalere agile tilgange i organisationer.

Kursuslængde: ca. 20 timer / 120 dage - 4 måneders online adgang.

Kursus tidsplan

Hero
 1. Introduktion

  Lektion 01

  Introduktion til skaleret agil ledelse og hvornår det er nødvendigt.

 2. Koncept

  Lektion 02

  Hovedkoncepter inden for skaleret agil ledelse

 3. Agile rammer

  Lektion 03

  Forståelse af de mest populære rammer for Scaled Agile Management (f.eks. NEXUS, LESS, SOS, S@SCALE, DAD, DSDM, SAFe, Flex, Shift).

 4. Implementering

  Lektion 04

  Implementering af Scaled Agile Management

Læringsresultater

Personer, der deltager i dette kursus, vil opnå følgende fordele:

Agile rammeværker

Opnå en forståelse af agile rammer, der sigter mod at understøtte smidighed i stor skala.

Design

Design og håndtering af agilitet i stor skala i organisationer

Synergi

Forstå hvordan man synergistisk kan anvende agile rammer og metoder i et skaleret miljø.

Teamledelse

Bedre forståelse og kommunikation med teams, professionelle og ledelse ved brug af flere agile rammer og metoder i et skaleret miljø.

Målgruppe & Forudsætninger

Kurset er for personer, der leder projektteams til at skalere smidighed eller som skal understøtte det. Interesseret i at skalere agile praksisser i en organisation med succes

For at få adgang til Scaled AgileLearn Master Certified og eksamen skal studerende have opnået avancerede kvalifikationer relateret til andre agile rammeværker, såsom Scrum Master Certified (SMC).

Scrum master

Projektleder

Produktchef

Senior / mellemleder

Softwareingeniør

Start kurset nu

Need corporate solutions or LMS integration?

Didn't find the course or program which would work for your business? Need LMS integration? Write us, we will solve everything!

;