Certificering i kunstig intelligens (AI) - eLearning

3.900,00 DKK

 • 6 hours
eLearning

Få en forståelse af AI-koncepter, arbejdsprocesser og præstationsmålinger! Kunstig intelligens (AI) er intelligens demonstreret af maskiner, hvilket gør det muligt for dem at lære af erfaringer og udføre menneskelige opgaver. Flertallet af moderne eksempler på AI er afhængige af dyb læring og sprogforståelse, og disse teknologier gør det muligt for computere at behandle store mængder data og genkende mønstre i disse data for at fuldføre specifikke opgaver og aktiviteter. Kunstig intelligens hjælper med at drive organisationer fremad, på tværs af et bredt udvalg af industrier. Det fører til mere velinformerede forretningsbeslutninger, hjælper virksomheder med at skabe innovative nye produkter og tjenester, og muliggør for virksomheder at opnå vigtige præstationsmål.

Kursus tidsplan

Hero
 1. Kursusintroduktion

  Lektion 01

 2. Afkodning af kunstig intelligens

  Lektion 02

 3. Grundlæggende principper for maskinlæring og dyb læring

  Lektion 03

 4. Maskinlæringsarbejdsgang

  Lektion 04

 5. Ydelsesmålinger

  Lektion 05

Læringsresultater

Ved afslutningen af dette kursus vil du være i stand til at forstå:

Betydning og anvendelser

Betydningen og formålet med kunstig intelligens, samt omfanget, stadierne, anvendelserne og effekterne

ML og DL

De grundlæggende koncepter inden for maskinlæring og dyb læring

Effektivitet

Hvordan man effektivt implementerer trinene i en maskinlæringsarbejdsgang

Tilsyn

Forskellen mellem superviseret, semi-superviseret og usuperviseret læring

Målinger

Rollen af præstationsmålinger og hvordan man identificerer nøglemetoder

Kursusoversigt

12 måneders online adgang til introduktion til kunstig intelligens e-læring med cirka seks timers kvalitetsindhold

Hvis du ønsker at opbygge din viden inden for kunstig intelligens og få en forståelse for dens anvendelse i erhvervslivet, så er vores introduktionskursus til kunstig intelligens præcis hvad du har brug for! Med dette kursus får du et bredt overblik over AI-koncepter, arbejdsprocesser og præstationsmålinger, samt maskinlæring og dyb læring. Du vil finde ud af, hvordan klynge- og klassifikationsalgoritmer hjælper med at identificere AI-forretningsapplikationer, og du vil også lære forskellen på superviseret, usuperviseret og forstærkningslæring.

De grundlæggende terminologier, begreber, rækkevidde og stadier af kunstig intelligens er alle dækket i dette kursus, det vil også se på deres effekt på virkelige forretningsprocesser og hvordan AI skaber forretningsværdi. Ved afslutningen af kurset vil du være i stand til at anvende maskinlæringsarbejdsflow for at løse forretningsproblemer, klart definere forskellige overvågede og uovervågede AI-algoritmer, og måle ROI baseret på præstationsmetrikker.

Need corporate solutions or LMS integration?

Didn't find the course or program which would work for your business? Need LMS integration? Write us, we will solve everything!

;