Certificering i robotprocesautomatisering - e-læring

3.900,00 DKK

eLearning

Robotic Process Automation (RPA) er en af de hurtigst voksende teknologier til forbedring af forretningsprocesser og operationer i realtid og har anvendelser i forskellige industrier. Det kan bruges til HR-aktiviteter, såsom onboarding af medarbejdere, forsikringskrav og fakturabehandling, samt kommunikation inden for kundeservice. Vores introduktionskursus til Robotic Process Automation vil give dig en bred forståelse for avancerede intelligente applikationer og de koncepter, der findes inden for RPA. Dette træningskursus vil give dig et overblik over de grundlæggende metoder og værktøjer, du har brug for at introducere og bruge RPA i din virksomhed. Du vil lære trinene til at implementere RPA i din organisation, lære de væsentlige RPA-værktøjer og arbejdsgange, der bruges i intelligent automatisering, og arbejde med case-studier, der giver innovative bedste praksisser.

Robotprocesautomatisering

Robotic Process Automation (RPA) er betegnelsen, der bruges til at beskrive en avanceret teknologi, som delvist eller fuldt automatiserer menneskelige aktiviteter, der er manuelle, regelbaserede og gentagende ved at anvende kunstig intelligens (AI). RPA kan anvendes til dataindtastning, behandling af transaktioner og kundeserviceforespørgsler. Det kan også bruges til at manipulere data, udløse reaktioner og kommunikere med andre digitale systemer.

Kursus tidsplan

Hero
 1. Kursusintroduktion

  Lektion 01

 2. Robotic Process Automation

  Lektion 02

 3. Hvordan RPA virker

  Lektion 03

 4. ROI - Opbygning af en forretningscase

  Lektion 04

 5. Implementering af RPA i virksomheden

  Lektion 05

 6. Liste over RPA-værktøjer og tjekliste for sektioner

  Lektion 06

 7. Case study af Henna Hotel

  Lektion 07

Læringsresultater

Ved afslutningen af dette e-læringskursus i robotprocesautomatisering vil du være i stand til at:

RPA og dens relaterede forretningsapplikationer

Den indvirkning som RPA kan have og hvordan man måler dens ROI

De forskellige værktøjer tilgængelige på markedet og at kunne identificere, hvad der er det rigtige valg for din virksomhed

Hvordan man organiserer og styrer et projekt med automatisering af arbejdsgange i den virkelige verden

Need corporate solutions or LMS integration?

Didn't find the course or program which would work for your business? Need LMS integration? Write us, we will solve everything!

;