IT4IT™ 3 Foundation (Level 1) certification - Klasselokal

14.500,00 DKK

 • 2 days
Klasselokale
Live Virtuelt Klasselokale
Internt / I virksomheden
Vælg din startdato

IT4IT™ Reference Architecture, version 3, er en standard fra The Open Group, der beskriver en referencearkitektur og en værdikæde-baseret driftsmodel til håndtering af IT-operationer. IT4IT™ anvender værdikæde-tilgangen til at skabe en funktionel model, som IT implementerer. Denne ramme identificerer de nøgleaktiviteter, som IT skal udføre for at bidrage til virksomhedens konkurrenceevne. Med IT4IT™ Reference Architecture, version 3, vil IT-specialister finde værdikæderammeverket og referencearkitekturen, der definerer et integreret styringsframework fokuseret på service-livscyklussen.

IT4IT™ 3

Kurset sigter mod at forberede deltagerne til IT4IT 3-certificeringen fra The Open Group konsortiet. I løbet af dette praktiske kursus opnår deltagerne grundlæggende kendskab til den nye branche standard, herunder nøglebegreber, IT-værdikæden og IT4IT™ referencearkitekturen.


Ved afslutningen af dette praktiske onlinekursus vil deltagerne have opnået den relevante viden for at opnå IT4IT™ Foundation (Level 1) certificeringen. IT4IT™ Foundation (Level 1) kurset er akkrediteret af The Open Group®.

Kursus tidsplan

Hero
 1. Introduktion til programmet

  Lektion 01

 2. Oversigt over IT4IT™ 3-standarden

  Lektion 02

  Definitioner og grundlæggende begreber

 3. IT4IT™ referencearkitektur - kernen

  Lektion 03

 4. Strategi til Porteføljeværdistrøm

  Lektion 04

  Dette introduktionskursus fra IBM vil lære dig de grundlæggende begreber og terminologier inden for big data og dets anvendelser i det virkelige liv på tværs af flere industrier. Du vil få indsigt i, hvordan man forbedrer forretningsproduktivitet ved at behandle store datamængder og udtrække værdifuld information.

 5. Krav til implementering af værdistrømmen

  Lektion 05

 6. Anmodning om at opfylde værdistrømmen

  Lektion 06

 7. Registrer for at korrigere værdistrømmen

  Lektion 07

 8. IT4IT™ certificeringsprogram

  Lektion 08

  inklusive programoversigt

Læringsresultater

Ved afslutningen af dette IT4IT™ 3 Foundation (Level 1) certificeringskursus - klasseundervisning, vil du være i stand til at:

Koncepter

Forstå grundlæggende begreber for IT4IT-værdistrømme og IT4IT-referencelandskabet. Definer nøglebegreber og termer for IT4IT-referencelandskabet. Forstå IT4IT-certificeringsprogrammet.

IT4IT-værdistrømme

Forklar de fire grundlæggende IT4IT-værdistrømme. Definer de funktionelle komponenter i de fire IT4IT-værdistrømme

Eksamensforberedelse

Forbered dig til eksamen i IT4IT TM og bliv en IT4IT TM certificeret professionel

Få support

Få støtte på C-niveau ved implementeringen af EA i din organisation

Værktøjer

Adoptér og implementér værktøjer og praktiske eksempler på virksomhedsarkitektur

Transformér

Opnå smidighed og effektivitet i IT. Omdan din IT til en serviceformidlermodel

Vigtigste funktioner

Klasselokale

2 dages undervisning i klasseværelset med erfarne, certificerede og kyndige undervisere. Kombineret med multimediepræsentationer, gruppeøvelser og diskussioner, praktiske workshops, case-studier og online praktiske tests.

Støtte

Mentorstøtte. Fuldt akkrediteret uddannelse.

Praksisser

Quizzer & prøveeksamener

Materiale

Undervisningsmaterialet er baseret på IT4IT™-overensstemmelseskravene og er akkrediteret af The Open Group®. Akkrediteret og licenseret undervisningsmateriale samt mange interaktive onlineøvelser. Bemærk venligst, at kurserne kan være på svensk eller engelsk. Der er ingen svenske eksamener eller materialer tilgængelige for denne træning, og der er heller ingen officiel certificering.

Hero

Hvem bør tilmelde sig dette program?

IT-arkitekt

IT-chef

IT-service drift

Forretningsarkitekt

Server-/databaseadministrator

CIO'er

Start kursus nu

Har du brug for virksomhedsløsninger eller LMS-integration?

Fandt du ikke kurset eller programmet, der ville være til gavn for din virksomhed? Har du brug for LMS-integration? Skriv til os, vi løser alt!

;