Certificering i Digital Project Manager Master's Program

19.500,00 DKK

eLearning

Dette Digital Project Manager-program vil udstyre dig med et trelags kompetenceramme, der inkluderer grundlæggende projektledelsesfærdigheder, moderne værktøjer og kritiske teknikker til at styre projekter. Dette program vil give dig de nødvendige færdigheder til en holistisk digital bevidsthed, der gør det muligt for dig at planlægge projekter, allokere ressourcer og arbejdskrav, samt udnytte fordelene ved digitale teknologier for at sikre en smidig funktion af agile projekter.

Læringsresultater

Ved afslutningen af dette kursus i Digital Project Manager Master's Program vil du være i stand til at:

Viden

Opnå kendskab til moderne projektledelsesværktøjer såsom arbejdsstrukturering, ressourceallokering, Gantt-diagrammer, matematiske projektplanlægningsmodeller, projektomkostningsestimering, omkostningsstyring og teknisk økonomi for at levere projekter til tiden og inden for budgettet.

Scrum-metodologier

Bliv dygtig til at udføre Scrum-metodologier til sprintplanlægning og -evalueringer, håndtering af projekter på en JIRA Cloud-side og produktion af Scrum-artefakter.

Færdigheder

Udrust dig selv med statistiske, analytiske og data visualiseringsfærdigheder ved hjælp af Microsoft Excel pivottabeller, interaktive dashboards, diagrammer og Power BI. Tilegn dig en skabelon for Digital Transformations Framework—mennesker, processer og teknologi—for at forstå indvirkningen af digital transformation på industrier og individer.

Digital medier

Forstå kraften og potentialet i digital medier for at træffe effektive forretningsbeslutninger og etablere bedste praksis inden for en organisations marketingteams.

Systemer og programmer

Forstå og udnyt karakteristika ved Big Data, kritiske komponenter i Hadoop-økosystemet, Sqoop og Zookeeper. Administrer projekter og budgetter ved hjælp af Microsoft Project 2013. Få en forståelse af Define, Measure, Analyze, Improve og Control (DMAIC) faserne i Lean Six Sigma.

Vigtige funktioner

25+ efterspurgte færdigheder og værktøjer

Mastercertificering efter kursets afslutning

Instruktørledede onlinekurser med gyldighed i 2 år

Praktisk erfaring med 18+ projekter

Kursusplan

 1. PMP®

  Kursus 01

 2. Agil Scrum Master

  Kursus 02

 3. Digital markedsføring for ledere

  Kursus 03

 4. Digital transformationskursus

  Valgfag

 5. Digitale færdigheder inden for data og AI

  Valgfag

 6. Lean Six Sigma Green Belt

  Valgfag

 7. Microsoft Project 2019

  Valgfag

Har du brug for virksomhedsløsninger eller LMS-integration?

Fandt du ikke kurset eller programmet, der ville være til gavn for din virksomhed? Har du brug for LMS-integration? Skriv til os, vi løser alt!